Ben je geïnteresseerd in de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie?  Dan kun je jouw bacheloropleiding starten in Leuven, of je kunt de eerste twee opleidingsfases in Brugge volgen en vervolgens de overstap maken naar de derde fase in Leuven.

De opleiding in Brugge wordt momenteel georganiseerd in het VIVES-gebouw in Brugge (Xaverianenstraat 10). Van bij de aanvang van je studie maak je deel uit van de Faculteit Bewegings- en Revalidatie - wetenschappen van de KU Leuven. Door de aanwezigheid van onze faculteit in Brugge is er ook een aanbod van stages in West-Vlaanderen en samenwerking voor wetenschappelijk onderzoek in de masteropleiding. Vanaf academiejaar 2017-2018 zal de opleiding verhuizen naar een nieuwe campus in Brugge.

Infoactiviteiten

Onze campus organiseert infomomenten gedurende het hele academiejaar.

 

Studentenvoorzieningen

Alle informatie over de procedure voor KU Leuven-studenten kan je terugvinden op deze pagina.

 

Onderzoek

Het Departement Revalidatie-wetenschappen van de Faculteit Bewegings- en Revalidatie-wetenschappen van de KU Leuven bestaat uit 4 onderzoeksgroepen, die elk verantwoordelijk zijn voor het wetenschappelijk onderzoek in de specifieke domeinen van de revalidatie.

Lees meer.

 

 

De KU Leuven bouwt een nieuwe campus in Brugge. Deze nieuwe campus ligt op wandel- en fietsafstand van het Brugse station en biedt hetzelfde opleidingsprogramma als dat van Leuven.

 

Brochure: Praktische gids voor starters

In deze brochure kom je alles te weten over studeren aan de KU Leuven Campus Brugge.

Lees meer